Avaan television ehkä kolme kertaa vuodessa, mutta mieleen on jäänyt jostain viime tai toissa vuodelta mainos, johon oli saatu luotua ihana kesän tunnelma. Perhettä ja sukua oli saaressa kesämökillä, aurinko paistoi, grilli oli kuumana ja joku istui laiturin nokassa kuunnellen sitä ääntä, joka varmaan monelle tuo melkeinpä eniten mökin mieleen. Eli kuikan huutoa ♥ En muista mitä siinä mainostettiin, mutta oli kyllä mukava mainos, varsinkin jos sitä sattui katsomaan keskellä talven pimeyttä.

Kun nyt noista linnuista olen kirjoitellut, niin täytyy kuikkakin lisätä omiin suosikkeihin. Viime viikolla puuhailin pihassa, ja oli niiiiiin syksyinen, kolea ilma. Ni sitten yhtäkkiä rannasta kuului ku-kuiiiiiik ku-kuiiiiik ♥ Pienestä sitä tulee hyvä olo, tuli niin mukava, kesäinen tunne hetkeksi... Monena kesänä olen kuikkia kuunnellut, ja nauttinut, että kyllä on ihana kuunnella kotipihassa kuikkaa, eikä vaikka liikenteen ääniä. 

Tuolla ne näyttävät vieläkin uivan porukalla järvenselällä. Ja joutsenet poikasineen pyörivät tuossa myös. Musta ei mitään lintubongaria kyllä muuten saa, mutta on noissa isoissa, komeaäänisissä linnuissa jotain, en tiedä mitä :)

syksy2%20033-normal.jpg

syksy2%20027-normal.jpg