Kolmekymppiset tuli vihdoinkin juhlittua, pari kuukautta myöhässä. Oli ihan hyvä idea siirtää bileet vähän keväämmäksi. Ulkosaunassa ja paljussa oli mukava viettää iltaa, kun juuri lauantai-iltapäiväksi sattui lämmin ilma auringonpaisteineen. Kurjet ja joutsenet lentelivät paljun ohi komeaa ääntä pitäen, viimeiset jäät sulivat iltapäivän aikana pois ja talo oli täynnä hyvää ruokaa ja juomaa, musiikkia ja ihania ystäviä ja tuttavia, mikäs sen parempaa. Illalla siirryttiin tuon lähikylän yöelämää katsomaan, tällä kertaa se olikin ihmeen vilkasta vaikka oli vain perusviikonloppu ilman mitään tapahtumaa tai hyvää esiintyjää. Päivän ehkä paras juttu oli se, että multa sekä Alkossa yhden miedon juomapullon takia että illalla K-18 -baarin ovella kysyttiin papereita :D Kerran jos ois kysytty ni ois voinut vielä laittaa likinäkösen myyjän/portsarin piikkiin, mutta että kahdesti :) Ehkäpä sitä näyttää taas jotenkin pirteämmältä kuin pari vuotta sitten, jolloin elämä oli yhtä raskautta, yövalvomisia ja tukka pystyssä kotona haahuilua. Sinänsä mukavaa aikaa sekin, mutta kyllä mä tästä nykyisestä ajasta nautin enemmän, kun lapset ei oo enää ihan vauvoja ja saa käydä osa-aikatöissä.

Huh että mun alkoi tehdä mieli hankkia ihan oma palju, kun yhden illan ja krapulapäivän sai tuossa vuokratussa lillua. Aivan ihanaa. 

Tuolla jo aiemmassakin kirjotuksessa mietin sitä, että tää 30v ikä on oikeestaan aika kiva, kun on päässyt pahimmista nuoruuden angsteistaan mutta silti on vielä suht nuori. Huomasin sen taas lauantaina, kun oikeesti aika lievässä humalassa kävin laulamassa karaokea täyden kotikylän baarin edessä. Ei ois vielä pari vuotta sitten onnistunut, ei edes kaatokännissä. Koska laulaahan en osaa oikeasti yhtään, ammuvainaallakin on luultavasti parempi lauluääni ja sävelkorva. Mutta nyt tuntu vaan, että hitonko väliä vaikka ei mee niin nuotilleen, meen silti koska haluan mennä ja karaoke on niin kivaa. Monia asioita olen toki nuorempanakin tehnyt tai jättänyt tekemättä yleisestä mielipiteestä välittämättä, mutta tää julkisesti laulaminen on kyllä aika iso askel :D :D

Olen myös aloittanut uuden harrastuksen, tai ehkä paremminkin vienyt vanhan kokonaan uudelle tasolle, mutta SE vois olla monelle jo niin paksu juttu, että pidänpä toistaiseksi omana tietonani ;) 

Tällasta tällä kertaa. Ens viikonloppuna pakkaan muksut mukaan ja Kreikka & Turkki kutsuu ♥